Date de contact

Detalii imobil

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 10 files.
Fisiere permise: .jpg, .png

Termeni si conditii

 Conditia pentru inregistrarea unei oferte este ca pretul solicitat de ofertant sa nu depaseasca cu peste 10% din pretul pietei.

Nu se percepe nici o taxa la inregistrarea ofertelor in conditiile mentionate mai sus.

Pentru clientii potentiali cumparatori sau potentiali chiriasi agentia pune la dispozitie toate informatiile imobilelor inclusiv imagini acolo unde este posibil si unde acestea sunt relevante, gratuit. De asemenea agentia ofera detalii telefonic sau dupa caz, prin email.

Inregistrarea ofertelor

     Pentru municipiul Bistrita ofertele se pot prelua si telefonic, prin email sau prin formularul de inregistrare de pe situl agentiei. Pentru alte localitati ofertele se preiau doar la sediul agentiei cu contract de exclusivitate. Nu preluam oferte peste pretul pietei.

Comisioane

Vanzare/Cumparare: 1,5 % din valoarea tranzactiei atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

Inchiriere: 50 % din valoarea primei chirii. Se achita de chirias.

Taxa de vizita: 10 lei. Se achita o singura data indiferent de numarul vizitelor

Administrare imobile

   Agentia noastra preia in administrare imobile inchiriate sau destinate inchirierii asigurand plata la termen a tuturor obligatiilor chiriasului. La incheierea perioadei de administrare imobilul este predat proprietarului in conditiile in care a fost preluat si cu toate taxele la zi. Comisionul de administrare este de 15% din valoarea chiriei.

Servicii auxiliare oferite clientilor

   Agentia ofera clientilor sai prin intermediul colaboratorilor servicii auxiliare necesare fie cu ocazia vanzarilor fie a inchirierilor sau administrarilor. Servicii oferite: Certificarea energetica; Contracte de service pentru termoteca; Interventii la instalatii de caldura si sanitare; Interventii la instalatii electrice; Servicii de curatenie. Pentru toate aceste servicii agentia are incheiate conventii de colaborare cu persoane de incredere asigurand servicii de calitate la tarife avantajoase, special negociate pentru clientii agentiei.

Publicitate

GRATUIT: In limita spatiului disponibil si a importantei ofertei.

CONTRA COST: Publicitate in publicatia scrisa PROMO de Bistrita-N si pe principalele 3 portaluri de imobiliare pe internet contra unei taxe de publicitate de 10 lei/luna.